sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
 

Asiakkaat kertovat

Sen mitä voin tehdä puhelimella, Excelillä, Post It -lapuilla ja hyvällä muistilla, voin suorittaa nyt SalesCallsilla. SalesCalls on minulle, liikkuvalle konsultille paras ratkaisu. Käytän työssäni SalesCallsia päivittäin soittamiseen ja lähinnä konsulttipalvelujeni myyntiin. Rekrytoinnissa Salescalls on oivallinen työväline. Matkusta paljon ja työni on helpotunut oleellisesti; soittolistat voi ajaa excelistä puhelimeen, näin listat ovat aina puhelimessa helposti saatavilla, olit sitten missä tahansa.

Hannu Kossila

Toimitusjohtaja WM Ware Oy

Puhelin on ratkaisevassa roolissa kun klousataan tapaamisia uusien asiakkaiden kanssa. SalesCalls oli meidän ratkaisumme lisääntyvään kontaktointiin ja yleensä soittamiseen. Saan raportit suoraan koneelleni online, eikä minun tarvitse enää hoputtaa raporttien kanssa. Homma pelaa juuri niin kuin pitääkin. Novie toimii yritysvälittäjänä. Aloita yrityksen myyntiprosessi ajoissa, vähintään kolme vuotta ennen myyntiajankohtaa, jotta myynti onnistuu hyvin.

Satu Muukkonen

Myyntijohtaja Novie Oy

Etsimme pitkään sopivaa asiakasdata- ja soittotyökalua meille, ja löysimme SalesCallsin. Pidämme yhteyttä kansainvälisiin sidosryhmiin SalesCallsilla. Monipuolinen SalesCalls on oiva ratkaisu meille ja voimme suositella sitä kaikille yrityksille. Oviku on hyödyntänyt perustajiensa laajaa turvallisuusalan tietämystä suunnitellessaan ja toteuttaessaan innovatiivisia, tiirikalla aukeamattomia turvalukkoja. Lukot on patentoitu ja niitä myydään maailmanlaajuisesti.

Tomi Ek

Toimitusjohtaja Oviku Oy

Etsin pitkään meille sopivaa asiakashallintatyökalua, kunnes tapasin BUSO-aamussa SalesCallsin myyntijohtajan, joka kertoi SalesCallsista. SalesCalls on meille todellinen löytö, isolla Ällällä. SalesCallsin avulla pidämme asiakassuhteita yllä sekä hankimme uusia asiakkaista hallitusti ja tehokkaasti. Sitä on helppo käyttää ja on aina mukana mobiilissa. Siitä on tullut korvaamaton työtoveri.

Katri Viisainen

Myyntipäällikkö Capital Catering ja Tekniskan Salit