Ominaisuudet

Soittotyö sujuu vaivatta koneellasi sekä puhelimellasi

Nyt käytössäsi on ratkaisu, jolla soitat myyntipuhelut matkapuhelimellasi  ja työpöytäsoitot tietokoneellasi.

Mielekäs soittaminen kaikilla päätelaitteilla, tuloksien- ja kontaktien hallinta, automaattinen raportointi ja myynnin Pipeline, navigointi ja asiakkaan verkkohistoria, siinä muutama ominaisuus, jolla SalesCalls lisää myyntiäsi.

Liikkuva myyntityö 0
In house CallCenter 0
Satunnainen soittaminen 0
Hajautettu soittotyö 0

Soittaminen

Soittaminen puhelimella ja koneella. Soitat myyntipuhelut puhelimellasi normaalisti GSM-verkon kautta ja työpöytäsoitot VoIP:lla. SalesCallsiin on  luotu Appsit: iPhone, Android ja Windows 10. Lisäksi voit käyttää mobiilioptimoitua versiota. Ratkaisumme on yhteensopiva kaikkien operaattoreiden ja puhelinmallien kanssa. Click to call- ominaisuus puhelimesta ja koneelta.

Raportit

Puhelut/ kpl, tavoitetut päättäjät, vastaamattomat puhelut, tapaamiset, tehtävät, uudet soitot, soittohistoria, myynnin ennuste euroissa, listojen arvo ja aktiviteetit. Kaikki verkossa ja tulokset ulos Excel -muodossa.

Myyjän CRM

Kattaa kaiken olennaisen myyjälle: Kontaktit helposti esillä, Myynnin Pipeline, muistiinpanot lennosta, sekä automaattiset kalenterimerkinnät. Voit liittää tarjoukset ja muut dokumentit sekä kuvat asiakastietoihin.

Puheluhistoria

Muistuttaa tehdyistä soitoista. Näyttää myös vastaamattomat puhelut, soittoajan sekä pituuden. Klikkaa soittomerkintää ja voit jatkaa siitä mihin viimeksi jäit. Havainnollinen käyttöliittymä kertoo kaiken olennaisen.

Puhelin Ja Kone Yhdistetty

SalesCalls mahdollistaa vapaan soittotyön välineestä riippumatta. Soitat koneeltasi, padilläsi tai puhelimella, kaikki on synkronoitu toimimaan yhdessä.

Soittolistojen Hallinta

Lataat soittolistat sisään, jaat niitä eri soittajille ja muodostat lennosta uusia. Listojen sisään ja ulosotto Excel-muodossa tai API:kautta. Liidien lisääminen ja jakaminen on helppoa. Haet asiakkaat älykkäällä haulla ja drag & droppaat päivittäiset soittolistat kasaan hetkessä. Merkitset asiakkaan tilan esim; Kylmäsoitto, prospekti, tarjous, asiakkuus jne.

Muistutukset

SalesCalls lähettää ICS-tiedoston aktiviteeteista kalenteriisi mm. sovitut puhelut, tehtävät, tapaamiset sekä tilaukset. Jos kalenterisi on integroitu CRM: ään, tuloutuu merkintä myös järjestelmääsi.

Puhelusta Aina Myyntiin Saakka

Näet soiton tilan helposti: Voit luoda asiakkaan tilan juuri haluamaksesi; esimerkiksi myyntimahdollisuus, tarjoustila, partneri-tapaaminen jne.

Pipeline

Myynnin odotukset on helppo merkitä; Summa ja oletettu klousaus pvm. Pipeline raportit näyttävät yhteenvedon myynnin tilasta. Näet myyjäkohtaiset luvut kuluvalta kuukaudelta tai valitset halutun tarkastelujakson. Klousaus -listan muodostaminen helppoa, valitset kohteet ja raahaat ne soittolistalle. Vertailet hetkessä soittolistojen arvot keskenään.

Kaikki yhdessä käyttöliittymässä

Olemme liittäneet kaikki tärkeimmät ominaisuudet samaan käyttöliittymään. Asiakkaan tietojen yhteydessä teet muistiinpanot, sovit tapaamiset, uudet soitot, tehtävät, asetat myynnin arvon euroissa, lähetät tekstiviestit ja sähköpostit, löydät asiakkaasi verkkohistorian ja navigoit perille – kaikki samasta paikasta.